Colaborează cu noi- PROCURĂRI

Națiunile Unite în Moldova achiziționează anual diferite tipuri de produse și servicii conform necesităților agențiilor, programelor și fondurilor sale. La moment, sistemul ONU în Moldova include 23 de agenții, fonduri și programe rezidente și nerezidente.

Acționează acum pentru un viitor mai bun

Acum este timpul pentru o schimbare. COVID-19 ne-a afectat grav viețile. Acesta poate fi un moment de cotitură. Să profităm de el și să ne schimbăm modul de viață în unul mai sustenabil. AcționeazăAcum este o campanie ONU care promovează acțiuni ce pot fi întreprinse de fiecare din noi, zilnic.

Fondul de recuperare și răspuns la COVID-19

Fondul de recuperare și răspuns la COVID-19 mobilizează eforturile agențiilor ONU de a susține țările în răspunsul său la pandemie, astfel încât progresul privind implementarea ODD-urilor să fie păstrat.

Oricine poate face o donație. Tu, familia ta, prietenii, rudele, colegii, cunoscuți, etc.

Construim viitorul împreună

Lumea trece printr-o serie de schimbări. Clima noastră se schimbă rapid. Suntem martorii marilor schimbări tehnologice și a configurației populației noastre. În același timp, trebuie să facem față riscurilor generate de creșterea inegalităților, conflictelor interminabile și noilor forme de violență